Αγγλικά

PGM

ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΕΩΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ PGM

Το PGM είναι γεωσυνθετικό υψηλής αντοχής, κατασκευασμένο από μη-υφαντές ίνες πολυπροπυλένιου μηχανικής πλέξης και ενισχυμένο με υαλοίνες.

Το PGM έχει αναπτυχθεί ειδικά για δρόμους κυκλοφορίας που δέχονται μεγάλα αξονικά φορτία έτσι ώστε να αποφευχθούν οι ρηγματώσεις της ασφάλτου. Οι ρωγμές στο οδόστρωμα επιτρέπουν στο νερό και το οξυγόνο να εισχωρήσουν στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα την πρόωρη φθορά του. Συνήθως, η επισκευή του οδοστρώματος με μιά νέα στρώση ασφάλτου έχει μικρή διάρκεια ζωής, καθώς οι ρωγμές προχωρούν και στη νέα στρώση, λόγω συγκέντρωσης τάσεων. Τοποθετώντας το PGM, δημιουργούμε μία ζώνη απορρόφισης τάσεων, επεκτείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του οδοστρώματος.

Επιφανειακή επίστρωση

Οι επιφανειακές επιστρώσεις είναι λεπτές ασφαλτικές στρώσεις, στις οποίες συγκολλητικό ασφαλτικό γαλάκτωμα και διαβαθμισμένοο χαλίκι διαστρώνονται εναλλάξ. Σε συνδυασμό με το PGM, με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε στεγάνωση του υπάρχοντος υποστρώματος και διατήρηση της τραχειάς υφής του δρόμου, προσδίδοντας μία φυσική όψη αφού η επάνω στρώση είναι χαλίκια και όχι μαύρη άσφαλτος.

 

Web Design & Development by