Αγγλικά

Υλικά

Γεωσυνθετικά Υλικά

Η εταιρία μας καλύπτει πλήρως την γκάμα των γεωσυνθετικών υλικών, απαραίτητων σε προβλήματα ενίσχυσης υπεδάφους, ανάσχεσης βραχοπτώσεων, οπλισμού γης, στεγανοποιήσεις σηράγγων, στεγανοποιήσεις Χ.Υ.Τ.Α., αποκατάστασης τοπίου και αποστράγγισης .

Η μακροχρόνια παρουσία των στελεχών μας στον κατασκευαστικό και εμπορικό χώρο, εγγυάται τόσο την ποιότητα των υλικών μας όσο και την αρτιότητα των λύσεων που προσφέρουμε. Βασισμένοι στην πλούσια γκάμα των προϊόντων μας και στην προσπάθεια να καλύψουμε την άμεση παράδοση από τις αποθήκες μας, η εταιρεία μας προσβλέπει στο να γίνει  χρήσιμος συνεργάτης σε αυτή την δύσκολη και απαιτητική κατασκευαστική περίοδο που διανύει η χώρα μας.

Σύνθετα Μονωτικά Πάνελ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται επίσης στο χώρο του ετοιμοπαράδοτου PΑΝΕL πολυουρεθάνης, όσον αφορά σε μικρές και μεσαίες ποσότητες παραγγελίας. Διατίθεται μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και προϊόντων στις κυριότερες κατηγορίες (πλαγιοκάλυψη: W:30,40,50,80,100,120, επικάλυψη: R: 30,40,50, ειδικά τεμάχια κ.λ.π.).

Τα προϊόντα αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη ημέρα από την επιβεβαίωση της παραγγελίας, ενώ παρέχεται η δυνατότητα προετοιμασίας της παραγγελίας στις επιθυμητές διαστάσεις, χωρίς επιπρόσθετο κόστος. Επίσης, υπάρχει ποικιλία συνοδευτικών προϊόντων, όπως λαμαρίνες (και για σύμμεικτες κατασκευές) ειδικά τεμάχια, βίδες, υγειονομικές γωνίες, μαστίχες (πολυουρεθανικές, βουτυλικές, σιλικόνες), βουτυλικά κορδόνια και πόρτες ψυκτικών θαλάμων.

 

Web Design & Development by