Αγγλικά

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Γνωρίστε τις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε και μας προμηθεύουν με προϊόντα

TEN CATE Geosynthetics ( Almelo Holland & Linz Autsria)

Τα υφαντά γεωυφάσματα από ίνες πολυμερών της Ten Cate βελτιώνουν την απόδοση των γεωτεχνικών και υδραυλικών έργων. Στα προϊόντα της περιλαμβάνονται υφαντά γεωυφάσματα, μεμβράνες, γεωπλέγματα και γεωσυστήματα (geobags - geocontainers), aquagrid με πληθώρα εφαρμογών από την ενίσχυση υποστρώματος σε γεωτεχνικά έργα έως την ασφαλή απόθεση στερεών αποβλήτων σε έργα περιβαλλοντικής διαχείρισης και την πρωτογενή παραγωγή.

ATLANTIS

H εταιρία μας συνεργάζεται για τα έργα διαχείρισης υδάτινων πόρων με την εταιρεία ATLANTIS. Η ATLANTIS διαθέτει προϊόντα που προσφέρουν πολλές λύσεις στην αποθήκευση και ανακύκλωση βρόχινου νερού για τη δημιουργία πράσινων πόλεων.Τα προϊόντα αυτά και η τεχνολογία τους έχουν μεγάλες δυνατότητες στην Ελλάδα και ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα, αφού επαναφέρουν το "πράσινο" στη ζωή του πολίτη.

Solar Cap Lighting

H εταιρία μας, ωθούμενη από τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις της εποχής μας εισήγαγε μια νέα γκάμα προϊόντων τεχνολογιών και υπηρεσιών που αφορούν στον χώρο των φωτοβολταϊκών. Είναι αντιπρόσωπος της εταιρείας Solar Cap η οποία διαθέτει φωτιστικά δομικά στοιχεία όπου φορτίζονται από την ηλιακή ενέργεια και χρησιμοποιούνται για σήμανση ή διακόσμηση εξωτερικών χώρων.

CRYZAL

Η εταιρεία CRYZAL προμηθεύει την εταιρεία μας με τα φώτα σήμανσης και ανακλαστήρες εδάφους όπου χρησιμοποιούνται περισσότερο στα οδικά δίκτυα για ασφάλεια. Κατασκευάζονται από ειδικό κρύσταλλο και διαφέρει από τους κοινούς ανακλαστήρες εδάφους λόγο της μεγαλύτερης φωτεινότητάς τους.

WIEFFERINK

Η εταιρία μας αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη εταιρεία στην Ευρωπαϊκή αγορά σε ειδικά προϊόντα για την περιβαλλοντική και βιώσιμη ενέργεια, καθώς και για τη διαχείριση του νερού. Κατασκευάζει προϊόντα αποθήκευσης νερού που αποτρέπουν την εκπομπή CΟ2 και προστατεύουν το νερό από μόλυνση.

Χάρις στις πρωτοποριακές τεχνικές, έχει αναπτύξει ένα νέο σύστημα αποθήκευσης γεωργικών αποβλήτων, το οποίο εξάγει βιοαέριο την ίδια στιγμή. Το αποθηκευτικό αυτό σύστημα παράγει ηλεκτρική ενέργεια που μπορεί να προμηθεύσει εταιρείες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ή να χρησιμοποιηθεί από τους ιδιώτες, παρέχοντάς τους μεγάλο οικονομικό εισόδημα.

Παράλληλα η Wiefferink έχει εισαγάγει μια εξειδικευμένη τεχνολογία στο χώρο των κινητών φραγμάτων, το Balloon water dam, για την τάχιστη δημιουργία φραγμάτων σε περιοχές, όπως ο Έβρος, που απειλούνται συνεχώς από πλημμύρες.

WIJMA BV ( Kampen -Holland)

Η Wijma BV, είναι παραγωγός και κεντρικός εισαγωγέας τροπικής ξυλείας στην Ευρώπη με ιδιόκτητες βιομηχανικές φυτείες και μονάδες επεξεργασίας ξυλείας στην Αφρική (Cameroon, Congo, Ivory coast), Ν. Αμερική (Βραζιλία, Νικαράγουα) και την Ασία (Βόρνεο). Επίσης είναι κατασκευάστρια μεγάλου εύρους προϊόντων τροπικής ξυλείας για έργα εξωτερικού χώρου ή ειδικών προδιαγραφών σε χερσαίο ή υδάτινο περιβάλλον. Η Wijma Kampen B.V. είναι πιστοποιημένη από τον εγκεκριμένο, από το Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών (FSC) οργανισμό, SGS Qualifor με αριθμό πιστοποίησης SGS-COC-0790.

Web Design & Development by